Over Bracchus

Bracchus verzorgt feestavonden, festivaloptredens en authentieke cantussen met wat wij noemen het ‘Bracchus-tintje’. Van ouderwets mooiste klassiekers, de 80’s en 90’s tot aan moderne meezingers; we weten ieder publiek een onvergetelijke avond te bezorgen! Of het nu gaat om een festival, dorpsfeest, coveravond, een  introductie biercantus voor duizenden eerstejaars studenten of een bedrijfsfeest; wij zorgen voor sfeer vanaf de eerste tot aan de laatste minuut!!

Een avond met Bracchus blijft niet beperkt tot het meezingen van de muziek, maar zorgt er ook voor dat het publiek zich eindeloos laat meeslepen door de show. Op gelegenheid is het mogelijk om een fantastische blazerssectie toe te voegen aan de bezetting.


Van Rotterdam Ahoy tot achtertuin
De veelzijdige inzet van Bracchus blijkt onder meer uit de verschillende podia waar de band afgelopen jaar heeft mogen optreden. Zo stonden de mannen van Bracchus op 20 augustus 2019 nog in Ahoy Rotterdam, waar een twee uur durende show werd gegeven voor een uitzinnig 6000-koppig publiek. Even makkelijk speelt ‘Bracchus Intiem’ een cantus bij u in de achtertuin of in de kroeg.

Kortom, of het nu gaat om een festival, introcantus, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingslustrum of een jaarlijks terugkerende cantus: met Bracchus is uw avond altijd geslaagd!


Muziek
Ons repertoire bestaat uit de grootste klassiekers aller tijden, aangevuld met de populairste muziek van dit moment. De avond zal dus vol zitten met de bekendste meezingers, de populairste hitjes en de gevoeligste ballads die iedereen luidkeels kan meezingen.

Van The Beatles tot aan Marco Borsato en van Stevie Wonder (via Tina Turner, Toto en Acda en de Munnik) terug naar Billy Joel; alles komt voorbij in onze ruim twee uur durende show.

Foto: bramvanoosterhout.nl & jorisverleg.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *