Agenda 2021-2022

UPCOMING


Alle optredens zijn tot nader bericht uitgesteld of afgezegd vanwege het COVID 19 virus. Tot snel!


I*ESN – n.n.b.


HOCKEYCLUB WERE DI – n.n.b.


KOZ Festival – verzet naar 2021


Bourgondisch Voetbaltoernooi Gemert – n.n.b.


Rotterdam Ahoy, Eureka – 18 augustus, onder voorbehoudGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Band

VocalsJustin GroenhuizenHarrie van Grinsven PresentatieJelle van Nuland BandWillem van Veggel – SologitaarDonald Posthuma – BasgitaarHarrie van Grinsven – KeysSander Bergink – Drums BlazersMarijn Hoekman – TrompetNick Heesakkers – TrompetTom van Gils – SaxofoonBas Weemaes – Trombone ‘De Reservebank’Edin Husagic – zangThijs van der Heijden – KeysRobert Vodegel – gitaarRik van der Made – sax Daan […]

Read More

Promo & Media

Fotografie:Marcel van den BroekJules van YperenJoris VerlegEurekaweekI*ESNSander BerginkEuro P.A.Jeffrey Vogels

Read More

Bracchus boeken?

Met alle plezier komen wij op uw event spelen! Wij kunnen het zaal- en/of podiumgeluid voor u regelen, maar dat mag u (in overleg) ook altijd zelf doen. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met Willem van Veggel. Willem van Veggel+31 6 20383593 tcbbracchus@gmail.com

Read More