Bracchus boeken?

Met alle plezier komen wij op uw event spelen! Wij kunnen het zaal- en/of podiumgeluid voor u regelen, maar dat mag u (in overleg) ook altijd zelf doen. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met Willem van Veggel.

Willem van Veggel
+31 6 20383593 
tcbbracchus@gmail.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Band

VocalsJustin GroenhuizenHarrie van Grinsven PresentatieJelle van Nuland BandWillem van Veggel – SologitaarDonald Posthuma – BasgitaarHarrie van Grinsven – KeysSander Bergink – Drums BlazersMarijn Hoekman – TrompetNick Heesakkers – TrompetTom van Gils – SaxofoonBas Weemaes – Trombone ‘De Reservebank’Edin Husagic – zangThijs van der Heijden – KeysRobert Vodegel – gitaarRik van der Made – sax Daan […]

Read More

Promo & Media

Fotografie:Marcel van den BroekJules van YperenJoris VerlegEurekaweekI*ESNSander BerginkEuro P.A.Jeffrey Vogels

Read More

Agenda 2021-2022

UPCOMING Alle optredens zijn tot nader bericht uitgesteld of afgezegd vanwege het COVID 19 virus. Tot snel! I*ESN – n.n.b. HOCKEYCLUB WERE DI – n.n.b. KOZ Festival – verzet naar 2021 Bourgondisch Voetbaltoernooi Gemert – n.n.b. Rotterdam Ahoy, Eureka – 18 augustus, onder voorbehoud

Read More