Social Media

Facebook

2 years ago

Bracchus
Wat doe je als je Willem van Veggel en Robert Vodegel als gitaristen in je band hebt? Juist, dan speel je 'Ik leef niet meer voor jou' met dit intro! Check nu onze live-cover van Marco Borsato, gespeeld in Rotterdam Ahoy!Met dank aan: Euro P.A.(beeld), Jules van Iperen (beeld), Rotterdam Ahoy, Eurekaweek 2019 en Sander Bergink (montage).Solo: Willem van Veggel & Daan Roosenbrand.Band: Justin Groenhuizen, Jelle van Nuland, Edin Husagić, Thijs van der Heijden, Harrie van Grinsven, Donald Posthuma, Robert Vodegel Tom van Gils, Daan Roosenbrand, Nick Heesakkers, Marijn Hoekman, Willem van Veggel, Sander Bergink, Joost Arnoldus, Bas Weemaes. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Bracchus
New on our setlist this year: Toto’s Africa! Check our version @ Rotterdam Ahoy last summer!#toto #africa #ahoy #livemusic #bracchus #cantus #rotterdamahoy ...Band: Tom van Gils Nick Heesakkers Daan Roosenbrand Bas Weemaes Willem van Veggel Sander Bergink Harrie van Grinsven Robert Vodegel Justin Groenhuizen Edin Husagić Thijs van der Heijden Jelle Van Nuffel Marijn Hoekman Ivo Rouschop ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Bracchus
2 weeks later.. still buzzing from all the love you showed us! Thank you once again @iesntilburg 🙏🏻🔥📸 @julesvaniperen ..#music #liveshow #songs #singingalong #beer #cantus #beercantus #plugged #hornsection #vocals #party #studentlife #foreveryoung #cheers ... See MoreSee Less
View on Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Band

VocalsJustin GroenhuizenHarrie van Grinsven PresentatieJelle van Nuland BandWillem van Veggel – SologitaarDonald Posthuma – BasgitaarHarrie van Grinsven – KeysSander Bergink – Drums BlazersMarijn Hoekman – TrompetNick Heesakkers – TrompetTom van Gils – SaxofoonBas Weemaes – Trombone ‘De Reservebank’Edin Husagic – zangThijs van der Heijden – KeysRobert Vodegel – gitaarRik van der Made – sax Daan […]

Read More

Promo & Media

Fotografie:Marcel van den BroekJules van YperenJoris VerlegEurekaweekI*ESNSander BerginkEuro P.A.Jeffrey Vogels

Read More

Bracchus boeken?

Met alle plezier komen wij op uw event spelen! Wij kunnen het zaal- en/of podiumgeluid voor u regelen, maar dat mag u (in overleg) ook altijd zelf doen. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neemt u dan contact op met Willem van Veggel. Willem van Veggel+31 6 20383593 tcbbracchus@gmail.com

Read More