Cantus?

Het Bracchus tintje
Bracchus verzorgt (naast feestavonden en festivals) zowel moderne als authentieke cantussen met wat wij noemen het ‘Bracchus-tintje’. Van ouderwetse klassiekers, de 80’s en 90’s tot aan moderne meezingers; we weten ieder publiek een onvergetelijke avond te bezorgen! Of het nu gaat om een Biercantus voor duizenden eerstejaars studenten, een bedrijfsfeest, feesttent of een cantus bij u op de kermis; wij zorgen voor sfeer vanaf de eerste tot aan de laatste minuut!

Een avond met Bracchus blijft niet beperkt tot het meezingen van de muziek, maar zorgt er ook voor dat het publiek zich eindeloos laat meeslepen door de show. Op gelegenheid is het mogelijk om een fantastische blazerssectie toe te voegen aan de bezetting.


Van Rotterdam Ahoy tot achtertuin
De veelzijdige inzet van Bracchus blijkt onder meer uit de verschillende podia waar de band afgelopen jaar heeft mogen optreden. Zo stonden de mannen van Bracchus op 20 augustus 2019 nog in Ahoy Rotterdam, waar een twee uur durende show werd gegeven voor een uitzinnig 6000-koppig publiek. Even makkelijk speelt ‘Bracchus Intiem’ een cantus bij u in de achtertuin of in de kroeg. Kortom, of het nu gaat om een festival, introcantus, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest, verenigingslustrum of een jaarlijks terugkerende cantus: met Bracchus is uw avond altijd geslaagd!


Wat is een Cantus?
Een biercantus is een zangfestijn (voortgekomen uit het studentenleven) waarbij je aan lange biertafels zit. Alles draait om verbroedering. Zingen, lachen en proosten met elkaar zijn de belangrijkste onderdelen. Onder onze bezielende leiding nemen we je mee op een muzikale tijdreis langs veel bekende meezingers uit de afgelopen 50 jaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *